Both Of Us
Sunday, December 9, 2012 • 10:50 PM • 0 comments

Assalamualaikum..... Rase lama sangat dah tak update blog nih. Nak tukar blog skin pun malehh semua nak kene edit balik nanti. Lalalalala semenjak dah habes sekolah nih malas dia berganda ganda pulakkk :p Yeay, saye bukan budak sekolah lagi k! Emin, awak dah takboleh nganjing saye panggil saye budak sekolah lagi tau welkkk :p Cewahhhh, gembira jeh aku nih~ Mestilaa...... Ade org jaga aku, ade org ambil berat pasal aku. Cayangg dia tangat tangat! Mmuuuaahhh :'** Tapikan, rase macam tak adil kan sebab mase dia nak SPM dulu aku takde pun dgn dia. Tapi time aku SPM, dia ade dengan aku and support aku. Bahagianya hidup~ Tapi saye nak mintak maaf jugak sebab mase tuh saye takda dengan awak. But, i know you can do more better than me kan syg? Awak pandai... Saye nih suam suam suku jeh bak kata ibu hahahah sadlife /.\ K sekarang emin dah sambung study sunyi akuuuuuuuuu sekarang nihhhh. Nasib baik! Dia study dekat dekat sini jeh kalau tak frust menonggeng jugak aku rindukan dia. Mula mula dia pergi pun, aku macam kucing mati anak jugak. Hahaha semua serba tak kene. Sekarang nih dah seminggu lebih emin dekat sane so aku dah boleh sesuaikan diei dah kat sini. Yeay, puteri boleh!!! Tapi takpe sebab sabtu ahad dia cuti nanti dia balik jumpa aku. Mase dia cutikan, dia suka bawak aku jejalan sane sini. Maklumlah aku nih duduk terperap jeh dekat rumah parents semua busy siapa nak bawak kan? Dia sorang jeh aku harapkan. Ehh, pejam celik pejam celik kan. 15hb nih anniversarry kiteorg tau! Almost 2years dah. Wuhuuu wuhuuuu *joget joget* Tapi.... Aku belum keje lagi cemane nak suprise kan dia eak? Hmmm /.\ K takpe..... Aku ada satu cadangan! Tapi takboleh bagitahu kat sini :p Rahsiaaaaaa.... Nak tahu tunggu 15.12.2012 hari sabtu. Harap harap dia suka. Kihkihkihkih!!!



Welcome to my blog . I'm Puteri the Writter of this cutie blog. Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> bold italic underline strike

Diary About Link Stuff
Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: Puteri Rashidah
Daisypath Anniversary tickers