Both Of Us
Untuk Mencintaimu
Sunday, October 21, 2012 • 5:15 AM • 0 comments

Assalamualaikum and Hi *lambai tangan* Eh? Asal introduction semua mesti nak same jeh semua. Muak lah kite tukar lah eh? Kite tukar, Assalamualaikum kepada pengetua, guru guru, dan rakan rakan sekalian. Eh? Macam ucapan dekat sekolah. Hahaha pun boyeh. So, duduk dan menaipnya saye disini untuk beritahu yang saye bosan sangat............ Semalam, hari paling bahagia untuk saye dengan emin. Hanya kami berdua mewarnai pelangi walaupun hujan lebat gile :') Ecewahhhhh! 
Tapi kan, harinih tak sama macam semalam. Semalam, kite menggila bersama. Kite ketawe bersama. Kite mendengki bersama. Kite jalan bersama. Kite pimpin tangan bersama. Kite tengok movie bersama. Semuanya bersama. Tapi, harinih saye sedihhhhhh. Saye bangun tidor sorang. Saye jalan sorang. Saye message sorang. Saye makan sorang. Saye ketawe sorang. Saye senyum sorang. Ternyata, saye merindui awak sangat........... Saye sedar yang kita bukan suami isteri yang nak 24jam bersama. Okay, i try to chill :')
Sayang, awak sweet sangat semalam. Terima kasih buatkan saye tersenyum macam dulu. Awak buat lawak. Awak drive kerete dengan buat bunyi bising seolah awak tengah racing dengan kerete sebelah. Awak suruh saye pakai seat belt tapi saye tak nak. Awak tarik tarik saye then letak bawah ketiak awak. Nasib baik ketiak awak wangi tau. Hehehe! Kalau saye ingat balik semua nih. Airmata saye automaticnya mengalir. Awak tahu, betape saye rindu dekat awak? Kite terpisah kerana silap dan salah saye. Semua kenangan kite dulu, sikit pun tak pernah terhapus dari ingatan saye. Awak selamanya dihati saye. 
Saye masih terfikir sampai sekarang. Kenape Allah beri kita ujian begitu berat sekali? Kenape saye jadi bodoh buat awak mcm tuh? Kenape saye dengan mudahnya lepaskan awak? Kenape awak kembali pada saye setelah berbulan dan mungkin hampir setahun? Tapi, saye tetap redha dengan semua tuh. Awak, saye kuat! Saye tak boleh mengubah Qada' dan Qadar Allah. Beribu lelaki yang saye kenal. Ianya jauh sekali tak seperti awak. Perasaan suka, sayang, cinta dan rindu saye pada awak tak pernah berubah walaupun sedikit pun. 
Saye minta maaf dekat awak atas ape ape yang saye post nih mungkin buat awak tak senang atau rimas. I', not a sweet talker anymore. I just expressing my feeling. Saye malu nak cakap depan awak. Awak, awak percaye eh ape saye cakap nih? Saye nak awak ada selamanya untuk saye. Awak, nanti kalau kite ada duit. Awak bawak saye pergi jalan jalan k. Saye nak jelajah dunia dengan awak. Orang yang saye sayang. Saye nak kite pusing seantero dunia dan saye nak bagitahu satu dunia yang saye cintakan awak! Huh, besar kan impian saye? Bak kata Elfira Loy "Biar mimpi sampai ke bintang, walaupun tak dapat sampai ke bintang sampai langit pun cukup." How's sweet me? Hehehe. K kejap amek tisu nak lap airmata tsk tsk :') 
Saye teringin nak kan hubungan kita kekal selamanya.......... Awak nak tahu? Ade abang sedare saye dia bercinta dengan isteri dia sejak form3 tak silap. And dia dah pun kahwin sekarang, anak dah satu. Kiteroang semua panggil anak dia "Aku" sebab dia suke bahasakan diri dia aku xD Okay saye tahu saye tengah berangan. Tapi, tak salahkan? Takpe sekurang kurangnya saye dapat merasai indahnya angan angan saye walaupun ianya tak tercapai. 
Awak, saye takkan menyerah dalam hidup saye untuk berhenti mencintai awak. Saye akan berjuang dalam hidup saye untuk memiliki awak seumur hidup saye setulus hati saye hanya untuk awak. Awak dah ajar saye jadi matang dalam banyak perkara. Awak suruh saye sembahyang semua. Awak, saye nak awak jadi imam saye suatu hari nanti. Awak ajar saye jadi penyabar. Yes, i am! Awak, jaga diri baik baik tau. Saye sayang awak selamanya................



Welcome to my blog . I'm Puteri the Writter of this cutie blog. Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> bold italic underline strike

Diary About Link Stuff
Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: Puteri Rashidah
Daisypath Anniversary tickers