Both Of Us
Alhamdulillah :')
Wednesday, October 10, 2012 • 7:45 AM • 0 comments

Assalamualaikum and Hi *lambai tangan sikit* Hihihihihi. Eh? Hahahaha. Okay ekceli, hahaha amboi Kkk puteri sebenarnya dah lame dah nak update cerite nih. Tapi, makmumlah..... Puteri nih student form5 nak Espiyemmmmmmmmm *gaya johan sikit* itu yang asyik tak sempay jeh. Tapi, harini boleh free pulak kan. Dah ah gewam dengan student form lain boleh dapat cuti. Nih semua sebab budak form3 yang amek PMR tuh. Btw, good luck to adik bacen aku. Eh? Hahaha kjoke. Hmm hmm so, harini saye berdiri disini kerana takda kerusi nak duduk -.- Hohohohoho shoooo meleweh kan? :p Okay back to title :)

Ehemm ehemm testing testing 1 2 3 *bajet michrophone* Kekasih yang dulu hilang kini dah kembali pulang. Cewah, orang dilamun cinta memang ceni eh?  Setelah setelah setelah............. Hmm tak mampu puteri nak kira gune jari tangan, jari kaki pun dah tapi tak cukup ah. Pinjam kire gune jari korang boyeh? Hihihi. Kalau kiteorang masih bersama dulu. 15 Disember 2012 nih genap 2 tahun. Tapi, mungkin sebab puteri jugak awak pergi kan? Mungkin juga, tuhan pisahkan kite sementare untuk bagi kite peluang belajar dari kesilapan yang lalu. Memang pahit untuk ditelan. Tapi, puteri bahagia bila die ada disamping puteri. Kenangan tuh perit untuk dikenang dan terlalu indah untuk dibuang. Cekalkan hati, tenangkan diri.

Alhamdulillah............ Ingin jeh aku beritahu dekat semua orang. Yang kau dah pun kembali padaku. Dia yang aku suka. Dia yang aku sayang. Dia yang aku cinta. Dan dia juga yang aku rindu. Kembali hadir dalam hidup aku. Terluah dengan kata kata. Cuma airmata kegembiraan yang mampu aku keluarkan untuk tunjukkan rasa bahagianya aku bila kau ada dengan aku. Walaupun aku rasa sedikit janggal dengan kau. Tapi, sayang dan cinta aku dekat kau tak pernah sikit pun berubah seperti 15.12.2010. Lame kan? Hmm tak mengape, hati aku masih terjaga walaupun sedikit terluka. Aku harap, engkau akan jadi yang terakhir untuk aku. Ketahuilah, aku tak mampi khabarkan kepada kau tentang perasaan aku terhadap kau. Jika kau punyai perasaan yang sama, kau akan mengeri dan memahami semua tuh.

Aku berharap.............. Kau jadi yang terbaik. Kau Imamku, Ku Makmum mu sayang. Assalamuaaikum Cinta............... :') Muhammad Muhaimin Bin Marzuki ♥ 

Lots of Love,
Puteri :)





Welcome to my blog . I'm Puteri the Writter of this cutie blog. Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> bold italic underline strike

Diary About Link Stuff
Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: Puteri Rashidah
Daisypath Anniversary tickers